گارانتی 18 ماهه + 5 سال خدمات پس از فروش + ضمانت تعویض
محصولات مرتبط
دستگاه اسپرسو ساز مباشی مدل Mebashi ECM 2026 یکی از جدیدترین و با کیفیت ترین مدل های این برند مطرح در بازار است که عملکرد فوق العاده ای داشته است. این مدل که تفاوت های محسوسی در طراحی اش با انواع قبلی دارد، از میانه های ۲۰۲۱ وارد بازار شده است. امروزه، قهوه اسپرسو نوع غالب نوشیدنی قهوه مورد استفاده در جهان است و تمایل به تهیه آن (و نیز انواع متنوع نوشیدنی ها بر پایه اسپرسو) در منزل در سال های اخیر با افزایش بسیاری روبرو بوده است. دستگاه های اسپرسوساز خانگی مباشی از جمله بهترین و باکیفیت ترین دستگاه های عرضه شده هستند که اسپرسوی کاملا دقیق و استاندارد را به سادگی و با صرف کمترین زمان در اختیار قرار می دهند. مدل ۲۰۲۶ مباشی قدرتمندترین مدل مباشی است که برای اولین بار فشار ۲۰ بار را در عصاره گیری ارائه نموده است و با توان ۱۴۵۰ وات کار می کند. کیفیت کارکرد این دستگاه بسیار بالاست و عملکرد شگفت انگیزی ارائه می دهد. در صورتی که مراقبت های لازم به درستی انجام شوند، می تواند مدت بسیار طولانی بدون افت کیفیت کار کند. این محصول دو نازل قهوه دارد و جنس نازل بخار آن نیز تمام استیل است. سطح بالایی دستگاه، سینی گرم کن برای فنجان تعبیه شده است و در پشت دستگاه نیز مخزن آب با ظرفیت یک لیتر قرار گرفته است. این مدل دستگاه اسپرسوساز مباشی، از نظر طراحی صنعتی ویژگی های شاخصی دارد. طراحی محصول بسیار زیبا و چشمگیر انجام شده است و با رنگ های جدید و جنس استیل اش می تواند جلوه خوب و متفاوتی به فضای اطراف اش بدهد. در کنار زیبایی، راحتی استفاده و کاربردی بودن نیز در نظر گرفته شده است و محل کلید ها و پیچ تنظیم بسیار مناسب و در دسترس است. دستگاه اسپرسو ساز مباشی مدل Mebashi ECM 2026 امکانی است برای تهیه نوشیدنی خوش عطر و طعمی که همراه همیشگی لحظات تنهایی و استراحت و دورهمی ها و… روزمرگی های ماست. با استفاده از این وسیله می توانید هر زمان نوشیدنی دلخواه تان را فرا بخوانید و در کنارتان داشته باشید.
قهوه اسپرسو چیست؟
قهوه اسپرسو یکی از نوشیدنی هایی است که از دم کردن دانه قهوه تهیه می شود. درواقع اسپرسو یک روش عصاره گیری خاص است و نوشیدنی حاصل از این روش قهوه اسپرسو نامیده می شود. این روش بر پایه عبور دادن آب داغ (نزدیک دمای جوش) با فشار زیاد (بالای ۹ تا ۱۰ بار) از میان توده قهوه آسیاب شده است. آب، هم به خاطر دمای بالا و هم در اثر فشار زیادش ترکیبات قهوه را در خود حل می کند و در نتیجه فرآیند دم آوری انجام میگیرد. این روش از پر قدرت ترین ها در زمینه عصاره گیری است و می تواند طیف وسیعی از ترکیبات مرتبط با عطر و طعم، چربی ها و انواع دیگر مواد را از قهوه بگیرد. قهوه اسپرسو (بسته به نوع دانه استفاده شده) پر از عطر و طعم است و بادی قوی و کرمای قابل توجهی دارد. امروزه به خصوص در دنیای حرفه ای، اسپرسو محبوب ترین روش دم آوری قهوه است و انواع بسیار مختلفی از نوشیدنی ها از قبیل کاپوچینو، لاته، موکا و… نیز بوسیله همین نوشیدنی تهیه می شوند.
ویژگی های دستگاه اسپرسو ساز مباشی مدل Mebashi ECM 2026
- این محصول مجهز به سینی چکه گیر، سینی گرم کن لیوان، مخزن آب شفاف، فشار سنج و نازل بخار استیل است.
- این دستگاه قابلیت ارائه ۲ فنجان نوشیدنی به طور هم زمان را دارد. همچنین امکان تنظیم برای گرفتن یک و یا دو کاپ قهوه وجود دارد و میزان آب استفاده شده برای هر کاپ (حجم هر کاپ) نیز قابل تنظیم است.
- به همراه محصول این موارد نیز ارائه می شوند: پیمانه قهوه/ تمپر، پرتافیلتر، سبد قهوه یک کاپ، سبد قهوه دو کاپ، پمپ دستی و سوزن تمیز کننده نازل بخار
- این دستگاه قابلیت قرار گرفتن خودکار روی حالت آماده باش Stand by را دارد. این وضعیت با 15 دقیقه استفاده نکردن از دستگاه خود به خود فعال می شود.
- عملکرد های اصلی این ماشین عبارتند از دم آوری قهوه اسپرسو، تولید بخار داغ، تهیه آب داغ
- با استفاده از صفحه گرمکن دستگاه می توانید فنجان ها را برای جلوگیری از گرفتن حرارت قهوه، در حین عملیات تهیه نوشیدنی تا حدی گرم نمایید و همچنین در طی ساختن نوشیدنی های دیگر بر پایه قهوه، اسپرسو به دست آمده را با قرار دادن روی این سطح، گرم نگه دارید.
روش استفاده از دستگاه اسپرسو ساز مباشی مدل Mebashi ECM 2026
- پیچ تنظیم باید بر روی حالت قهوه قرار بگیرد.
- بسته به میزان قهوه ای که در نظر دارید تهیه کنید، سبد یک یا دو کاپ را روی پرتافیلتر قرار دهید. پودر قهوه را با کمک پیمانه داخل پرتافیلتر بریزید و با استفاده از تمپر آن را فشرده کرده و صاف نمایید.
- پرتافیلتر را در حاتی زاویه دار و متمایل به سمت چپ در محل خود قرار داده و با حرکت در خلاف جهات عقربه های ساعت آن را چفت نمایید.
- فنجان (های) خود را روی سینی چکه گیر، زیر نازل قهوه قرار داده و بر روی صفحه نمایشگر دستگاه، یک یا دو کاپ بودن قهوه خود را مشخص نمایید.
- پس از چند ثانیه قهوه دم شده از نازل شروع به خارج شدن خواهد نمود.
- برای تهیه انواع نوشیدنی هایی که نیاز به فوم شیر دارند:
- اسپرسوی خود را روی صفحه گرم کن قرار دهید
- شیر مورد نیاز خود را درون پیچر بریزید. برای مقادیر زیر ۵۰ میلی لیتر علیات بخار دهی کارایی مناسبی نخواهد داشت.
- پیچر را زیر نازل بخار بگیرید به نحوی که نازل درون شیر قرار بگیرد.
- پیچ تنظیم را بر روی حالت بخار قرار دهید
- چند ثانیه برای داغ شدن آب زمان نیاز خواهد بود. پس از چند ثانیه بخار داغ خارج می شود
- با بخار دادن شیر، به تدریج کف شیر شروع می کند به تشکیل شدن.
- پس از اینکه کف مورد نیاز ایجاد شد و دمای شیر به مقدار دلخواه رسید، با قرار دادن پیچ تنظیم بر روی حالت قهوه، جریان بخار را قطع کنید. حداکثر زمان ممکن برای بخار دادن دو دقیقه است. با گذشت این زمان، بخاردهی به صورت خودکار پایان می گیرد و در صورت نیاز باید دوباره راه اندازی شود.
نکات نگه داری از دستگاه اسپرسو ساز مباشی مدل Mebashi ECM 2026
- بهتر است که عملیات تمیز کاری در پایان هر روز انجام بگیرد.
- برای تمیزکاری لازم است که اتصال برق قطع شود
- حتما از شوینده های ویژه دستگاه های اسپرسو و برس های ویژه برای این کار استفاده کنید
- در صورتی که چند روز از ماشین استفاده نشود، ممکن است در تامین فشار داخلی مشکلاتی ایجاد شود. در این شرایط با پمپاژ مقدار کمی آب داخل ورودی، بوسیله پمپ دستی قرار داده شده در جعبه محصول می تواند شرایط را به حالت عادی • باز گردانید.
- برای تمیزکردن مجرای خروج بخار، از سوزن ویژه دستگاه استفاده کنید.
دیدگاه خود را بنویسید